Kontorsvägen 7

Löddeköpinge , Löddeköpinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 - 1 300 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Nybyggda och anpassningsbara lagerlokaler i Löddeköpinge.

Lagerlokal 1:

Denna rymliga lagerlokal sträcker sig över 600 kvm och imponerar med en takhöjd på 7 meter. Den generösa porten på 5.5 meter underlättar enkel tillgång till stora leveranser. Dessutom finns ett bekvämt pentry och en WC för att göra arbetsdagen smidigare. Med tillhörande parkeringsplatser är detta det ultimata valet för din verksamhet.

Lagerlokal 2:

Den andra lagerlokalen, som omfattar 700 kvm, erbjuder samma imponerande takhöjd på 7 meter och är utrustad med en praktisk markport för enkel varuhantering. Precis som den första lokalen inkluderar den också bekvämligheter som pentry och WC. Med denna rymliga och välutrustade lokal kan din verksamhet blomstra.

Kontorslokaler:

För din administrativa personal erbjuder vi två kontorslokaler, en på 120 kvm och den andra på 73 kvm. Dessa kontorsutrymmen är designade för effektivitet och komfort, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö för ditt team.

Kontakta oss på 0732- 40 00 08 för mer information eller visning! 

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 600 1 300

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Kontakta oss för mer information

Utförande

Byggår:

2023

Teknisk information

Takhöjd:

7 m

Lokalen kan nås via:

Lastport 5,5 meter takhöjd

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Finns flera företag i närheten så som Ryds Glas, Bilcenter SYD, Trigono AB, WiMa Invest

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda

Närservice:

Galleria Centersyd, Centersyd Buffe, Lidl, Willys, Apotek Hjärtat, Nordic Wellness

Skyltläge:

Bra

Vägbeskrivning:

Skåne län, Löddeköpinge tätort, Kävlinge kommun

Kommunikationer

I närheten ligger busshållsplats Löddeköpinge Transportvägen där flertalet busslinjer stannar
Kontorsvägen 7