Aspögatan 1

Östra hamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

290 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Flexibel lokal med 290 kvm, inklusive välutrustat lager, modernt kontor och säkert förvaringsutrymme.

Denna imponerande lokal på totalt 290 kvadratmeter är utformad för att möta de mångfacetterade behoven hos ett modernt företag, kombinerande funktionalitet med ett strategiskt layout. Med ett generöst lagerutrymme, ett toppmodernt kontorsområde och ett säkert förvaringsutrymme, är detta den optimala platsen för företag som värderar effektivitet och tillväxt.

Lageryta – 227 kvm: Det stora öppna lagret erbjuder 227 kvadratmeter av anpassningsbart utrymme, idealiskt för en rad olika affärsverksamheter, från logistik till tillverkning. Det integrerade köket ger personalen bekvämligheter för måltider och raster på plats, vilket optimerar arbetsflöden och minimerar tidsförlust.

Kontorsutrymme – ingår i 63 kvm: Det rymliga kontoret är smart integrerat i fastighetens layout och erbjuder en professionell miljö för administrativt arbete, kundmöten och daglig drift. Utrymmet är utformat för att främja produktivitet och samarbete, med moderna kontorsmöbler och tekniska lösningar som stödjer företagets behov.

Förvaringsutrymme: Det mindre lagringsutrymmet ger säker förvaring för värdefulla verktyg, material och dokument. Detta speciella utrymme är skräddarsytt för att hålla ordning och tillhandahålla snabb tillgång till nödvändiga resurser, vilket ytterligare förbättrar organisation och effektivitet i den dagliga verksamheten.

Denna lokal är inte bara praktisk och rymlig utan också strategiskt placerad för att underlätta logistik och tillgång till omgivande infrastruktur. Den är idealisk för företag som söker en multifunktionell, flexibel arbetsmiljö där varje kvadratmeter är optimerad för att stödja och skala upp verksamheten. Ta steget idag och positionera ditt företag för framgång i denna dynamiska fastighet.

Ytor

  • Total yta:

    290 m2

Ytbeskrivning

Denna lokal erbjuder en totalyta på 290 kvadratmeter, perfekt anpassad för en effektiv och flexibel arbetsmiljö. Utrymmet är indelat i ett stort öppet lager, ett rymligt kontorsområde, och ett mindre, specialiserat lagringsutrymme. Stort öppet lager med kök (227 kvm): Detta välutformade lagerutrymme på 227 kvadratmeter erbjuder gott om plats för både förvaring och operativa aktiviteter, vilket möjliggör en smidig arbetsflöde. Lagerutrymmet är utrustat med ett integrerat kök, vilket är en bekväm lösning för anställda att hantera måltider och raster utan att behöva lämna arbetsplatsen. Köket innehåller grundläggande bekvämligheter som gör det praktiskt och funktionellt för dagligt bruk. Stort kontor (ingår i 63 kvm med kök): Det stora kontoret är en del av de 63 kvadratmeterna och är designat för att främja både effektivitet och samarbete. Här finns plats för flera arbetsstationer och nödvändiga tekniska lösningar. Den välplanerade layouten och den inbjudande atmosfären främjar produktivitet och välbefinnande bland medarbetarna. Mindre utrymme för lagring: Det finns också ett mindre lagringsutrymme som är idealiskt för säker förvaring av värdefulla material eller utrustning. Detta utrymme är skräddarsytt för att hålla ordning och säkerhet, vilket gör det enkelt att organisera och komma åt nödvändiga resurser snabbt och effektivt. Denna lokal är idealisk för företag som värderar praktiska, välorganiserade arbetsytor som stödjer både logistiska behov och administrativt arbete, med en smart layout som främjar en smidig och produktiv arbetsmiljö.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

3 års kontrakt med 9 månaders uppsägning

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Utgrunden 7

Byggår:

1968

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

3

Planlösning:

Planlösning med ett större kontor, ett mindre utrymme, kök och en stor lageryta.

Teknisk information

Uppvärmning:

Luftvärmepump

Lokalen kan nås via:

Lastkaj, trappor, lasthiss

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Flertal

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra

Närservice:

Restaurang Malmö, Circle K, Gatukök

Skyltläge:

Nej

Kommunikationer

Busshållsplats precis utanför fastigheten
Aspögatan 1

Om Eroom Förvaltningsbolag

Välkommen till Eroom Förvaltning – Framtidens Fastighetspartner! Vi äger och förvaltar fastigheter i Sofielunds Industriområde, Norra Grängesbergsgatan, Östra Grevie och Östra hamnen i Malmö. Med 47 000 kvm kontor, lager, handel och industri samt 270 nöjda hyresgäster, är vi en ledande aktör på Malmös fastighetsmarknad. Vi strävar efter att samarbeta med hyresgäster, fastighetsägare och Malmö Stad för att bidra till stadens positiva utveckling. Vår filosofi är: hög service, låga hyror och win-win för alla parter. Välj Eroom Förvaltning för era lokalbehov och upplev en företagskultur präglad av samarbete och hållbarhet.

Eroom Förvaltningsbolag

Norra Grängesbergsgatan 20

214 50 MALMÖ

www.eroom.se

Fler annonser från Eroom Förvaltningsbolag