Hornsgatan 124

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 852 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

ZINKO - Ett nytt kontorskvarter för er som vill ha trivsel i väggarna och framgång i luften

I träffpunkten mellan genuina Zinkensdamm och trendiga Hornstull befinner sig Zinko. Huset erbjuder trivsamma drömlokaler som är flexibla och kan anpassas efter era behov och önskningar. Fönster och terrasser skapar ljusa och inspirerande rum för arbete, kreativitet och möten. Zinko genomgår en renovering från topp till tå och hållbarhet har varit ett ledord från första stund med ambitionen att nå BREEAM In Use Outstanding.

Redo för en nystart? Här vill vi att medarbetarna ska hitta hem! Ett hem att trivas, jobba och utvecklas i. Flexibel och full av möjligheter är Zinko ett perfekt val för verksamheter som önskar en nystart i en modern och inspirerande miljö.

Bli en del av Zinko! På plan 1-3 i hus 124 finns det möjlighet att hyra 2852 ljusa kvm. Tillsammans hittar vi lösningarna som främjar trivsel och företagskultur - för när människor mår bra blomstrar även företaget.

Ladda gärna ner broschyren eller besök Zinkos hemsida för att läsa mer.

Välkommen in!

Ytor

  • Total yta:

    2852 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Kemtvätt
Kök/pentry
Konferens
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mullvadsberget 29

Byggår:

1960

Renoveringsår:

2024

Energiklass:

C

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser med laddningsmöjligheter i garaget under huset.

Närservice:

Parker och vatten, restauranger, populära barer, autentiska kaféer och små konceptbutiker. I närheten finns även köpcentrum med bland annat apotek, systembolag och matbutik - smidigt att utföra sina ärenden på väg hem.

Kommunikationer

Med enkel tillgång till både bil- och kollektivtrafik (tre min till t-banan, åtta min till pendeltåget och bussar utanför dörren), samt välgjorda gång- och cykelvägar, är det en lättillgänglig plats för både medarbetare och besökare.
Hornsgatan 124