Märstagatan 2

City , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

1 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Kontorshotell nära Resecentrum

Enkelt och fräscht kontorshotell nära Resecentrum. Ljusa rum på ca 14 kvm. 10-12 rum finns att hyra på löpande 3 månders hyresavtal. 2 enklare mötesrum samt pentry och lounge. Rummen hyrs ut med rivningsavtal (avstående från besittningsskydd) till både momsade och omomsade verksamheter.

Ytor

  • Total yta:

    300 m2

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

3000 kr/månad per rum

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

1

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Gemensam entré med enkelt mötesrum och lounge, korridor med 10 kontorsrum samt två förråd. Välutrustat pentry med matplats i bortre delen av lokalen. Trevlig takhöjd i hela lokalen. Rummen hyrs ut i befintligt skick. Tillgänglighetsanpassad lokal.

Omgivning

Omgivning/natur:

Främre Boländerna är ett expansivt område som nu omvandlas från industri till kontorsområde.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Markparkering intill byggnaden.

Kommunikationer

5 minuters promenad från resecentrum, 30 minuter tågresa till Stockholm och 17 minuter till Arlanda och världen. Till Främre Boländerna är det lätt att ta sig hållbart med buss, tåg, cykel eller elbil.
Märstagatan 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum