Wallingatan 26

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

50 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Litet, hemtrevligt & extremt centralt!

Här bjuds en trevlig kontorslokal med två rum, fina golv och ett mycket centralt läge. Det mindre rummet används idag som kontor för tre personer medan det större rummet, som är möblerat med både konferensbord och soffa nyttjas för möten och paus. Pentry, wc och ett bra förråd gör lokalen komplett. Välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    50 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rörstrand 12

Byggår:

1929

Våningsplan:

2 av 5

Antal rum:

2

Planlösning:

Lokalen har två trevliga rum med fönster mot lugna Wallingatan. I den inre hallen finns ett pentry, ingång till wc med för-rum samt ett ordentligt förråd.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

För den som värdesätter enkel access till tåg, flyg och pendeltåg är detta helt rätt läge. Till T-Centralen och Centralstationen är det endast ca 600 m.

Närservice:

Huset ägs av Apotekarsociteten, vilka har både ett vackert bibliotek, mötesrum och styrelserum som man kan hyra in sig i. Bilder på dessa finns i denna annons. Straxt intill ligger även Norra Latin / Stockholm City Conference Center samt Hotel Clarion Sign, även dessa med alla typer av mötesalternativ. Med det centrala läget kommer även ett näst intill oändligt utbud av service- och lunchalternativ.

Wallingatan 26