Norra Grängesbergsgatan 20

Annelund , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

55 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelsse

Beskrivning

  • Lager & logistik

Nyrenoverad och fräsch lagerlokal på källarplan i ett av Malmös härligaste områden!

Letar du efter den idealiska lagerlokalen för din verksamhet?  Denna lokal på Norra Grängesberg 20 i Malmö är en enkel och effektiv lösning för dina behov.

Lokalen har nyligen renoverats och är i utmärkt skick, med gott om naturligt ljusinsläpp från fönstren. Den är fullt utrustad med ett modernt pentry och ett bekvämt badrum med dusch. Dessutom finns det ett praktiskt förråd för förvaring av tillbehör och material. Tillgången till lokalen är smidig via trappan utanför och det finns gott om parkeringsplatser precis utanför lokalen. 

Beläget på Norra Grängesberg, har du också fördelen av en utmärkt plats med enkel åtkomst till Malmös olika affärsdistrikt och transportnätverk. Det är den perfekta platsen för att utvekla din verksamhets logistik och kundservice.

Kontakta oss redan idag för mer information och en visning!

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

  • Total yta:

    55 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelsse

Prisinformation:

Kontakta oss för mer information.

Utförande

Planlösning:

Delad planlösning med pentry och WC.

Omgivning

Företag i närheten:

Det finns flera företag i närheten, allt från restauranger till klädesbutik och matbutiker

Närservice:

Inom bekvämt gångavstånd, finner du Hum Hum-restaurangen och Bosniska köket. Närmare finns även mataffären Orient Food, bara några minuters promenad bort. SKYLTLÄGE: Bra

Vägbeskrivning:

Skåne län, Södra innerstaden stadsdel, Malmö kommun

Kommunikationer

Promenadavstånd till flera områden i Malmö: ca 5 minuter till Persborg busstation, 10 minuter till Annelund busstation, samt ca 15 minuter till Södervän. Det finns även ett nära avstånd till kollektivtrafiken, ca 10 minuter till busslinje 5, 9 och 35, samt ca 10 minuter till Rosengård tågstation.
Norra Grängesbergsgatan 20