Sockerbruket 17

Sockerbruket , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

210 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Spännande kontorslokal i Sockerbruket med härlig utsikt

Kontorslokal i 2 plan ledig i Sockerbruket med flera möjligheter. Lokalen är på 210 kvm och har även ett tillhörande entrésolplan på 25 kvm. Uppe på taket kan man njuta av en kopp kaffe med härlig utsikt över hamninloppet. Kontakta gärna oss för visning och mer information!

Ytor

  • Total yta:

    210 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Byggår:

1810

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen har stora öppna ytor och några mindre rum samt en nyrenoverat pentry. Det finns två toaletter och möjlighet för en till. Hissen går dock inte hela vägen upp utan nås via en trappa. På entresolplanet finns en kontorsyta, toalett och ett litet lager. I dagsläget kan man endast vistas 15 personer i lokalen men vi har utredning klar för en brandtrappa så man kan öka upp till 150 personer. Det finns även skiss på ny ventilation om man vill öka antalet personer.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sockerbruket ligger i området Klippan i stadsdelen Majorna. Här finns även Röda Sten konsthall och Klippans kulturreservat med byggnader från 1600-talet och framåt. Härifrån kan du blicka ut mot Göta Älv och Lindholmen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det går bra att ta sig med bil till Sockerbruket och det finns gott om parkeringsmöjligheter. I anslutning till området ligger även Oscarsleden och Älvsborgsbron.

Närservice:

Det finns flera restauranger och caféer i Klippan. På promenadavstånd ligger även Jaegerdorffsplatsen, Ostindiegatan och Mariaplan med butiker och restauranger.

Kommunikationer

Närmaste spårvagnshållplats är Vagnhallen Majorna. I området finns också Klippans färjeläge där du kan ta Älvsnabben över till Hisingen och vidare till Lilla Bommen.
Sockerbruket 17

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Higab

Box 5104

402 23 Göteborg

www.higab.se

Fler annonser från Higab