Göteborgsvägen 74

Göteborg , Sävedalen
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

41 m²

Hyra

Tillträde

2024-07-31

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Rabatterat kontorsrum för 6 st på kontorshotellet Sävedalen - all drift/service ingår. Kort uppsägningstid och tillgång till arbete i flera städer.

Teckna ett hyresavtal och få 50% rabatt första två månaderna! 
FirstOffice Sävedalen erbjuder större kontor för det medelstora företaget.

Här erbjuder vi just nu ett större kontorsrum på 41 kvm för ca 6 personer där eget samtalsrum ingår. Utöver detta har ni fri tillgång till kontorshotellets övriga bekvämligheter så som kök, loungeytor och andra förmåner. När du hyr en arbetsplats på FirstOffice får du även tillgång till mötesrum och arbetsplatser, i form av coworkingplatser, i våra andra städer i Sverige.

HÄR INGÅR
- Mötes-och konferensrum
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Städning
- Fri parkering
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te

OMGIVNING
Närhet till lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter. Goda kommunikationsmöjligheter med kort avstånd till E20 och frekventa avgångar med buss 513 som stannar utanför dörren. Perfekt för dig som vill kunna pendla till arbetet.

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Övrig information

Övrigt:

Tillträde 2024-07-31.

Ytor

  • Total yta:

    41 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

2024-07-31.

I hyran ingår:

Värme, el

Dokument

Göteborgsvägen 74

Om First Office AB

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB