Linnégatan 6

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

87 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Mindre kontorslokal i entréplan med fönster mot Linnègatan, möjligt till snabbt tillträde.

Välkommen till detta trivsamma kontor beläget på entréplan med en härlig genomströmning av ljus genom tre imponerande fönster som vetter mot gatan. Lokalen funkar bra både för kontorsverksamhet och showroom. Det representativa läget i hörnet av Linnégatan och Brahegatan gör det till en attraktiv plats för affärsverksamhet. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som lokalen har att erbjuda, möjligt till snabbt tillträdde.

Ytor

  • Total yta:

    87 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Humlegården 60

Byggår:

1883

Renoveringsår:

2022

Planlösning:

Lokalens 87 kvm är smart disponerade med storrum mot gatan, ett mindre mötesrum och generös paus- och pentrydel som även passar bra för informella möten. Till fastigheten finns ett nyrenoverat dusch- och omklädningsrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Stureplans citypuls finner man efter någon minuts promenad och strax intill ligger gröna Humlegårdsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Brahegatan finns nedfart till parkeringsgarage i två våningar samt infart till en innergård med ett fåtal parkeringsplatser.

Närservice:

Representativt och trivsamt läge precis intill Humlegården och endast ett par kvarter från Stureplan och Östermalmstorg. Nära till allt och all tänkbar service som kan erbjudas i detta fina cityläge.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med nära gångavstånd till Östermalms tunnelbanestation, dessutom går ett flertal innerstadsbussar (buss 1, 56) alldeles i närheten.
Linnégatan 6

Om Humlegården Fastigheter AB

Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor hos oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg. Humlegården – Miljöer att växa i.

Humlegården Fastigheter AB

Box 5182, Engelbrektsplan 1

102 44 STOCKHOLM

www.humlegarden.se

Fler annonser från Humlegården Fastigheter AB